Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi Umut Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Gündemdeki 10 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildi.
Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkanı Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 10 madde görüşüldü. 10 maddenin 6’sı oybirliği ile İmar Komisyonu, 3’ü Plan ve Bütçe Komisyonu’na, 1 madde ise Tarife Komisyonu’na, gündem dışı bir madde ise oybirliği ile gündeme alınarak, İmar Komisyonu’na sevk edildi.
Yılmaz, Kasım ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi’nin 06.11.2025 Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
                                                                    
                                            
                    
                                    
                                    
 Galatasaray
 Fenarbahçe
 Samsunspor
 Beşiktaş
 Başakşehir
 Eyüpspor
 Göztepe
 Trabzonspor
 Kasımpaşa
 Konyaspor
 Antalyaspor
 Gaziantep FK
 Kayserispor
 Rizespor
 Alanyaspor
 Sivasspor
 Bodrum FK
 Hatayspor
 Adana Demir
 Kocaelispor
 Gençlerbirliği
 F. Karagümrük
 İstanbulspor
 Erzurumspor FK
 Bandırmaspor
 Iğdır F.K
 Boluspor
 Amed Sportif F.
 Çorum Fk
 Ümraniyespor
 Erokspor
 A. Keçiörengücü
 Pendikspor
 Sakaryaspor
 Ankaragücü
 Manisa FK
 Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın