‘Merhaba Bebek’ projesi kapsamında yeni doğan tüm bebeklere ilk hediyeleri Şehitkamil Belediyesi tarafından veriliyor. Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni doğan bebeklerin babalarına puset ve eğitim kitapçığı hediye etti.
Geçtiğimiz günlerde; Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında “Merhaba Bebek” projesinin protokolü kapsamında pusetler ve eğitim kitapçığı armağanları dağıtılmaya başlandı.
Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğünde yeni doğan bebekleri için nüfus cüzdanı çıkarmaya giden aileler, Şehitkamil Belediyesi tarafından kurulan stantta bebekleri için puset ve eğitim kitapçığı hediyelerini alıyorlar. Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında İlçe Nüfus Müdürü Vekili Mahmut Tarlacık’tan bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, yeni doğan bebekleri için nüfus cüzdanı çıkarmaya gelen iki babaya da puset ve eğitim kitapçığı hediye etti. Çocuklarının hediyelerini Başkan Fadıloğlu’nun elinden alan babalar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürler ettiler.
NÜFUS CÜZDANI ÇIKARILDIĞI ANDA HEDİYELERİ TAKDİM EDİLİYOR
Belediyeciliğin, doğumdan ölüme hizmet olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Belediyecilik hizmeti, doğumdan ölüme hizmet demek. Biz de bu noktada yeni doğum yapmış hanım kardeşlerimizin, erkek kardeşlerimizin bebeklerine nüfus cüzdanı çıkarmaya geldiklerinde, onlara çam sakızı çoban armağanı bir hediyede bulunuyoruz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde bildiğiniz üzere bizim bu dataları almamız teknik olarak mümkün değil. Bu konuda meseleyi Nüfus Müdürümüze aktardığımızda, çözüm odaklı anlayışla burada nüfus cüzdanını çıkaran her vatandaşımıza bu hediyeleri takdim edebileceklerini söyledi. Sağ olsunlar, onlar da bize bir yer belirlediler. Bizim arkadaşlarımız da günlük burada yeni doğan bebeklerimize nüfus cüzdanı çıkarıldığı anda kardeşlerimize hediyeleri takdim ediyorlar. Bugün biz de çalışmayı yerinde görelim dedik. Sağ olsun hem Müdürümüze hem ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bugün, hediyelerini elimizle takdim ettiğimiz kardeşlerimizin bebeklerinin, vatana ve millete hayırlı, sağlıklı evlatlar olarak yetişmelerini temenni ediyorum.”
BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Başlatılan uygulamaya ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürü Vekili Mahmut Tarlacık, “Böyle hizmetleri vatandaşlarımıza sunduğu için Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da takdim edilen hediyelerden dolayı memnuniyetlerini daima bizlere iletiyorlar. Yeni doğan bebeklerimizin ailelerine puset hediyesiyle memnun edebiliyorsak ne mutlu bizlere. Ben tekrar Başkanımıza böylesine anlamlı bir desteklerinden dolayı tüm vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
                                                                    
                                            
                    
                                    
                                    
 Galatasaray
 Fenarbahçe
 Samsunspor
 Beşiktaş
 Başakşehir
 Eyüpspor
 Göztepe
 Trabzonspor
 Kasımpaşa
 Konyaspor
 Antalyaspor
 Gaziantep FK
 Kayserispor
 Rizespor
 Alanyaspor
 Sivasspor
 Bodrum FK
 Hatayspor
 Adana Demir
 Kocaelispor
 Gençlerbirliği
 F. Karagümrük
 İstanbulspor
 Erzurumspor FK
 Bandırmaspor
 Iğdır F.K
 Boluspor
 Amed Sportif F.
 Çorum Fk
 Ümraniyespor
 Erokspor
 A. Keçiörengücü
 Pendikspor
 Sakaryaspor
 Ankaragücü
 Manisa FK
 Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın