Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılıç’ın “Şehitkamil’de 399 tane okul var. Eğer başkan bunların tamamına personel gönderecekse kabulümüz. Öyle 10 okulu temizlemekle okulların tamamını temizlemiş olmazsınız” sözlerine yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Milli Eğitim Müdürü Kılıç’a tepki gösteren Başkan Yılmaz, “Bu memleketin sizden beklentisi temizliği bile beceremediğinizden dolayı istifa etmenizdir. Benim işçilerim hazır, siz istifa edecek misiniz?” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, CHP İl Sekreteri Hanifi Kaplan, Nizip İlçe Başkanı Murat Alagöz, CHP il yöneticileri, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte kamera karşısına geçerek açıklamada bulundu.
399 tane okulu yarın temizleyecek tüm ekibinin hazır olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz’ın açıklaması şöyle:
“SENİN OKULLARINI MÜDÜRLER, ÖĞRETMENLER TEMİZLİYOR”
İl Milli Eğitim Müdürü bize cevap vermiş. Bizim söylemek istediğimiz şey şu; Bakanlık herşeye yetişemeyebilir. Biz bu devletin bir parçasıyız. Biz de yardımcı olabiliriz. Biliyorsunuz on gün önce okulları temizleme isteğimizi ilettik. Sonra Milli Eğitim Müdürü ile görüştük. Fakat aradan on gün geçtikten sonra sayın Milli Eğitim Müdürümüz bir gazetede hakkımda beyanda bulunuyor. Sevgili müdürüm okullar pis, sen neyi dert ediyorsun? Sen bunu dert edeceğine atanamayan öğretmenlerin derdine düş. Senin okullarını müdürler, öğretmenler temizliyor. Bunun derdine düş. Veliler, öğretmenler bu okulları temizliyor. Tuvaletler leş gibi, size videoları gösterdik. Hiç mi alınmadınız bundan da benim okulları temizleme isteğimden alındınız.
“399 TANE OKULU YARIN TEMİZLEYECEK TÜM EKİBİM HAZIR.”
Sayın müdürüm memurlar işini yapacak. Siyasette bana cevabı siz değil, milletvekilleriniz, il başkanınız, belediye başkanlarınız verecek. Bu okullar pis diyorsak, herhalde bunu size iftira atmak için söylemiyoruz. Beyanınızda, ’10 tane okul değil de sıkıyorsa 399 tane okulu temizle’ demişsiniz. Ben Şehitkamil Belediye Başkanı olarak, 399 tane okulu yarın temizleyecek tüm ekibim hazır. Sizin yapmanız gereken işi Şehitkamil Belediyesi olarak biz yapacağımızdan dolayı ben bu dilekçeyi yarın vereceğim. Bu memleketin sizden beklentisi temizliği bile beceremediğinizden dolayı istifa etmenizdir. Benim işçilerim hazır, siz istifa edecek misiniz?
 
                                                                     
                                            
                     
                                     
                                    
 Galatasaray
 Galatasaray Fenarbahçe
 Fenarbahçe Samsunspor
 Samsunspor Beşiktaş
 Beşiktaş Başakşehir
 Başakşehir Eyüpspor
 Eyüpspor Göztepe
 Göztepe Trabzonspor
 Trabzonspor Kasımpaşa
 Kasımpaşa Konyaspor
 Konyaspor Antalyaspor
 Antalyaspor Gaziantep FK
 Gaziantep FK Kayserispor
 Kayserispor Rizespor
 Rizespor Alanyaspor
 Alanyaspor Sivasspor
 Sivasspor Bodrum FK
 Bodrum FK Hatayspor
 Hatayspor Adana Demir
 Adana Demir Kocaelispor
 Kocaelispor Gençlerbirliği
 Gençlerbirliği F. Karagümrük
 F. Karagümrük İstanbulspor
 İstanbulspor Erzurumspor FK
 Erzurumspor FK Bandırmaspor
 Bandırmaspor Iğdır F.K
 Iğdır F.K Boluspor
 Boluspor Amed Sportif F.
 Amed Sportif F. Çorum Fk
 Çorum Fk Ümraniyespor
 Ümraniyespor Erokspor
 Erokspor A. Keçiörengücü
 A. Keçiörengücü Pendikspor
 Pendikspor Sakaryaspor
 Sakaryaspor Ankaragücü
 Ankaragücü Manisa FK
 Manisa FK Şanlıurfaspor
 Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın