Son olarak; Kompost Tesisi, Katı Atık Transfer İstasyonu, MÖP ve E-MÖP tesislerinde çalışan personeller ile bir araya gelen Başkan Umut Yılmaz, belediyenin hizmetlerinin kalitesini artırmak adına bu tür ziyaretleri sıklıkla yapmaya devam edeceklerini belirtti.
BELEDİYE HİZMETLERİNİN DAHA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE SUNULMASINI HEDEFLİYORUZ
Ziyareti sonrası açıklamada bulunan Başkan Avukat Umut Yılmaz, “Belediyemizde görev yapan personellerle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Ekip arkadaşlarımın gayretleriyle belediyemizin hizmetleri daha etkin bir şekilde yerine getiriliyor. Bu buluşma hem bilgi alışverişi hem de birlikte daha iyi hizmet etme amacını taşıyor. Ekip arkadaşlarımın motivasyonunu artırmayı, işbirliğini güçlendirmeyi ve belediye hizmetlerinin daha verimli bir şekilde sunulmasını hedefliyoruz. Bu tür buluşmalar periyodik olarak devam edecek” ifadelerini kaydetti.
Başkan Yılmaz’ın motivasyon ziyaretleri, belediye personeli arasında iş birliği ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu tür etkinliklerin, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ve kaliteli bir şekilde sunulmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın