Ak Parti Gaziantep İl Kongresi Şubat’ın ilk haftasında yapılacak. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. Eyüp Özkeçeci başkanlığındaki tek liste ile gidilecek olan kongrede yönetim kurulunda yüzde 80’lik bir değişim olacak.
Ak Parti’de İl Kongresi’nin Şubat ayının ilk haftasında yapılmasına karar verildi. Kesin tarihin ise Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. M. Eyüp Özkeçeci başkanlığında tek liste ile gidilecek olan kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılma ihtimalinin yüksek olduğu belirdildi. Uzun süren kamuoyu araştırmaları ve teşkiatla yapılan görüşmelerina rdından mevcut başkan Eyüp Özkeçeci’nindevam etmesi yönünde karar çıkmıştı. Şu anki mevcut il yönetiminde ise büyük değişiklikler yapılması planlanıyor.Listenin yüzde 80’e yakon oranda yenilenmesi bekleniyor. Yönetim listesinin ise sosyal medyada paylaşılan formu doldurup başvuranlar arasından seçilmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Gaziantep’e gelerek kongreye katılması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.
Foto altı: Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yüksek ihtimalle Gaziantep’e gelerek kongreye katılması bekleniyor
SOSYAL MEDYADAN FORMLA BAŞVURULUYOR
Ak Parti’de yapılacak olan kongrede yönetim kurulu için farklı bir yol da izleniyor. Listenin büyük ölçüde yenilenmesi bekleniyor. Yönetime girmek isteyenler, twitter hesabından paylaşılan formu dolduruyor. Şu ana kadar büyük bir ilgi olduğu ve çok sayıda ismin yönetim kademelerinde yer almak için form doldurup yolladığı belirtildi. Doldurulan formların arasından önetim kurulunda yer alacak isimlerin belirleneceği açıklandı. Ak parti Genel Merkezi’nden görevlendirilecek isimlerle İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin liste konusunda değerlendirmeler yaparak yönetimi belirleyeceği de dile getirildi.
DEĞİŞİM BÜYÜK OLACAK
Ak Parti’de yönetim listesinde yeni isimlere yer açılması ve yeni heyecan oluşturulması için değişim yaşanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuşmalarında değişim sinyalleri vermesinin ardından Gaziantep’te de büyük değişim olacak. Yönetim konusunda ince elenip sıkı dokunacağı ve Ak Parti’ye ilk kurulduğu yıllardaki heyecan kazandıracak isimlerin tespit edileceği bildirildi.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın