GÖNDER

Yahya Karacan Aday Adaylığını açıkladı

Oğuzeli’ne güçlü aday
Editör
Gündem Gaziantep
Yayın
12 Aralık 2023 13:39
Güncelleme
12 Aralık 2023 13:39
Okunma
172


Gaziantep’te eğitim camiasının yakından tanıdığı Yahya Karacan, Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı oldu. MHP Genel Merkezine başvurusunu yapan Karacan,  başvuru dilekçesini Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a verdi.

Aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Yahya Karacan, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin müsaadeleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Oğuzeli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Memleketimize, İlçemize, partimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum” dedi.

DEVLET BAHÇELİ’DEN İZİN ALINDI

Gaziantep’te eğitim ve ülkücü camianın yakından tanıdığı uzun yıllardır Gaziantep Üniversitesi’nde görev yapan Yahya Karacan,  MHP Genel Merkez’de Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşerek, MHP’den Oğuzeli Belediye Başkan Aday adayı oldu. Başvuru dilekçesini Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a veren Karacan daha sonra MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ı ziyaret ederek aday adaylığını duyurdu. 

GÖREVİ ALMAYA HAZIRIM 

Başvur sonrası açıklamalarda bulunan Yahya Karacan, “ MHP, Türkiye’nin tek ümidi, tek sigortası, Türk Milleti’nin milli duruşunu sergileyen fikir ve görüşleriyle, Ülkemizin Varlığına, Milletimizin Bölünmemesine en önemli katkılarda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Vatanımızı korumakla kendini sorumlu gören, Kuruluşunu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in gerçekleştirdiği ve istikrarlı yürüyüşünü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile devam ettiren her kesimin önemsediği siyasi bir harekettir… MHP Oğuzeli Belediye Başkanı Aday Adayı olarak görev almaya hazır olduğumu ilan ediyorum…” dedi.

OĞUZELİ’NE HİZMETKÂR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Oğuzeli’ne hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyleyen Karacan, “Bu kutsal yolda neferi olmaktan gurur duyduğum siyasi partime 31 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerde aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Siyasi birikimimiz ekiplerimiz ve projelerimizle Gaziantep’e Oğuzeli’ne hizmetkâr olmak için yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın.  Oğuzeli’ne neler katabiliriz diye uzun zamandır çalışıyoruz. Çözüm odaklı gönül belediyeciliği ile istişare ederek gördüğümüz sorunları çözüme kavuşturacağız. Hizmet konusunda her zaman gücünü arkamızda gördüğümüz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, kıymetli milletvekilimiz Sayın Sermet Atay’ın gücünü arkamıza alarak Oğuzeli’nin sorunlarını çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak : HABER MERKEZİ

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!

87 Okunma

Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme Duyurusu Yayımlandı

49 Okunma

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

45 Okunma

GAÜN’de Yapay Zeka Ve Hukuk Sempozyumu

39 Okunma

THF Süper Ligi Play Off’da Polisgücü Fırtınası

38 Okunma

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

269 Okunma

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ YÜZME YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU

134 Okunma

“KALP SAĞLIĞINIZ İÇİN DÜZENLİ KONTROLLERİNİZİ İHMAL ETMEYİN”

132 Okunma

Büyükşehir’de dikkat çeken ayrılık

119 Okunma

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELLİ SPORCULARI YÜZME ŞAMPİYONASINDA PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURDU

116 Okunma

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

459 Okunma

Türkiye 9 ayda 1 milyon ton makarna ihraç etti

347 Okunma

Enflasyon rakamları açıklandı

340 Okunma

Halı İhracatının Yıldızları Ödüllendirildi

332 Okunma

DEPREM BÖLGESİNDEKİ İMALAT SANAYİNİN YOL HARİTASI ANKARA’DA AÇIKLANDI

331 Okunma

NÖBETÇİ ECZANELER

17 Mayıs 2024 Cuma Günü Nöbetçi Eczaneler