Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın söz verdiği kırsal Karpuzkaya ile Serintepe Mahallesi arasındaki bozuk yol yenilendi. Artık rahat ve güvenli bir şekilde yolda seyahat edebileceklerini belirten mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.
YOL SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde başlattığı yol seferberliği kapsamında çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda kırsal mahalleler Karpuzkaya ve Serintepe arasında kullanılan yolda çalışmalar başladı. Uzun bir süredir selden dolayı kullanılamayan yol mahalle muhtarlarının talep etmesinin ardından bir hafta içerisinde tamamlandı.
Yapımı tamamlanan yolun eski halinden çok daha iyi olduğunu dile getiren mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a teşekkür etti.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın