GÖNDER

Şahinbey de Makam Koltuğuna Depremzede Nisa Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda Şahinbey Belediye Başkanlığı’nın koltuğuna depremzede öğrenci Nisa Kartal oturdu.
Editör
Gündem Gaziantep
Yayın
23 Nisan 2024 16:01
Güncelleme
23 Nisan 2024 16:01
Okunma
46


 

 

Şahinbey Belediyesi’nin Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde her yıl geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği devam ederken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinden sonrası Şahinbey’e yerleşen Kartal ailesini ağırladı. Depremzede öğrenci küçük Nisa kısa süreliğine de olsa Şahinbey Belediye Başkanı oldu.

 

 

ÇOCUKLARA OYUN MERKEZİ KURACAĞIZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara 10 bin metre kare alan üzerine oyun merkezi yapılacağı müjdesini veren Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “ Bir kez daha tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bu bayramı hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bayram çocuklara özel bir bayram. Bizde bayram hediyesi olarak 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliği’ni 8’inci defa yapmaktayız. Çocukların daha iyi eğitim alabilmesi için Türkiye’nin 2’nci büyük kütüphanesini yaptık. Çok yakında açılışını gerçekleştireceğiz. Bugün 23 Nisan’a özel 10 bin metrekare alan üzerine çocuklar için Türkiye’de ve belki de dünyada eşi benzeri olmayan oyuncakları bir araya toplayıp çocuklar için bir oyun merkezi açmayı planlıyoruz. Şu an çalışmalarına başladık çok kısa bir zamanda çocuklarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

BAŞKANIMIZ BİZLER İÇİN HERŞEYİ YAPIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun koltuğuna oturan depremzede öğrenci Nisa Kartal “Bizlere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Başkanımız Şahinbey için ne gerekiyorsa yapmış. Bize yapacak bir şey bırakmamış. Yaptığı çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ

Kaynak : HABER MERKEZİ

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

95 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞR. ÜYESİ PROF. DR. AKDOĞAN: -“TOPLANTILARIMIZIN DEVAMLILIĞI, GENÇ HEKİMLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ İLGİNİN BİR SONUCUDUR”

58 Okunma

MEB'den Deprem Bölgesi Öğretmenlerine Tayin Hakkı Duyurusu

52 Okunma

SEVDA KARACA PTT BAŞMÜDÜRÜNÜ ULAŞTIRMA BAKANINA SORDU

47 Okunma

“ÇİMENTO ZAMMI SADECE SEKTÖRÜN DEĞİL, VATANDAŞINDA BELİNİ BÜKTÜ”

44 Okunma

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

334 Okunma

Meriç’ten Seçim Açıklaması

108 Okunma

CHP'li Öztürkmen: Erdoğan İsrail'i korumaya devam ediyor

106 Okunma

Büyükşehir’de dikkat çeken ayrılık

101 Okunma

MAZBATA TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINA HÂKİM OLAMADI

97 Okunma

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

395 Okunma

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN YÜZME BAŞARISI

301 Okunma

Türkiye 9 ayda 1 milyon ton makarna ihraç etti

298 Okunma

DEPREM BÖLGESİNDEKİ İMALAT SANAYİNİN YOL HARİTASI ANKARA’DA AÇIKLANDI

294 Okunma

Enflasyon rakamları açıklandı

291 Okunma

NÖBETÇİ ECZANELER

6 Mayıs 2024 Pazartesi Günü Nöbetçi Eczaneler