Öztürkmen, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyelerinin belirlenmesinde herhangi bir dahlinin olmadığını, bu konuda yetki ve değerlendirmenin meclis üyeleri ile birlikte çalışacak olan İl, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adaylarının olduğunu söyledi.
CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen, Gaziantep’te belediye meclis üyesi aday listelerini, milletvekillerinin vereceğine dair dedikodular yayıldığını, ancak bu dedikoduların tamamen asılsız olduğunu, aday listelerinin oluşmasında gerek yerelde yapılan ön seçimde, gerekse de Genel Merkezde yapılacak değerlendirmelerde herhangi bir dahlinin söz konusu olmadığını belirtti.
Değerlendirmelerde Herhangi Bir Dahlim Söz Konusu Değildir
Öztürkmen, Gaziantep’te meclis üyesi adaylarının belirlenmesi sürecinde hem kendisinin, hem de milletvekili Melih Meriç’in müdahalelerinin söz konusu olmadığını ifade ederek, ”Belediye meclis üyesi aday listesinin oluşmasında gerek yerelde yapılan ön seçimde, gerekse de Genel Merkezde yapılan değerlendirmelerde herhangi bir dahlim söz konusu değildir. Ben örgütün iradesine saygı duyuyorum. Genel Merkezin de takdirlerine doğal olarak saygı duyuyorum. Bu konudaki yetki ve değerlendirme onlarla birlikte çalışacak İl, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adaylarındadır” dedi.
Milletvekili Öztürkmen, Genel Merkez tarafından daha önce örgütlere gönderilen genelgede adayların belirlenmesi sürecinde milletvekillerinin de mutabakatı aranacağına dair bir beyan olduğunu ancak bunun Türkiye geneli için yapılan bir değerlendirme olduğunu sözlerine ekledi.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın