Bakan Yusuf Tekin’den Gaziantep’te

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te düzenlenen "Bilinçle İlerleme Zamanı (BİZ) Projesi" etkinliğinde ailelerin eğitim sürecine aktif katılımının önemini vurguladı.
Editör
Gündem Gaziantep
Yayın
11 Eylül 2024 12:39
Güncelleme
11 Eylül 2024 12:39


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te düzenlenen "Bilinçle İlerleme Zamanı (BİZ) Projesi" etkinliğine katıldı. Etkinlik, Gaziantep Kalesi'nde başlayıp Balıklı Parkı'na kadar devam eden renkli bir kortej yürüyüşü ile gerçekleştirildi. Yürüyüş sırasında, öğrenci ve veliler ellerindeki Türk bayrakları ile coşkulu bir şekilde marşlara eşlik ettiler.

Bakan Tekin, kortejin ardından yaptığı konuşmada, eğitim sürecinin ailelerle birlikte yürütülmesinin akademik başarıyı artıracağını belirtti. Tekin, "Biz ailelerle birlikte daha bilinçli bir şekilde eğitime el atma zamanının geldiğini düşünüyoruz. Çocuklarımızın eğitiminde ailelerin rolü büyük. Eğitim-öğretim sürecini daha etkili bir şekilde yürütmek için ailelerin sürece dahil olması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğinde yürütülen projeyle, ilk kez eğitime adım atan çocuklar ve ailelerine destek olmayı hedeflediklerini vurguladı. "Bilinçle İlerleme Zamanı (BİZ) Projesi", ailelerin eğitim sürecine aktif katılımını teşvik etmek ve çocukların okula uyumunu kolaylaştırmak amacıyla düzenleniyor.

Etkinliğe Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve diğer protokol üyeleri de katıldı. Kortej yürüyüşü ve etkinlik, yerel halk tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve eğitim alanındaki işbirliklerinin önemine dikkat çekti.

Kaynak : HABER MERKEZİ

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

BEBEĞE AMELİYATSIZ KULAK ŞEKİLLENDİRME TEDAVİSİ

Gaziantep’in yarım asırlık çınarında yıldönümü sevinci

GAZİANTEP’TE SÜRDÜRÜLEBİLİR SANAYİ İÇİN KRİTİK ADIM

420 GÜREŞÇİ, ER MEYDANINDA TER DÖKTÜ

UDMA, 16 AYDA 31 BİNİ AŞKIN MİSAFİR AĞIRLADI!

GTO’DAN “BİLGİ GÜVENLİĞİ” SEMİNERİ

SANKO EĞİTİM KURUMLARI "TADIMLIK DERS" ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Kalp yetmezliğine doğal by-pass

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI 3. GAZİANTEP KARMASI RESİM SERGİSİ

UDMA, 16 AYDA 31 BİNİ AŞKIN MİSAFİR AĞIRLADI!

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

Türkiye 9 ayda 1 milyon ton makarna ihraç etti

Enflasyon rakamları açıklandı

-BAŞKAN ŞAHİN CENEVRE’DE…

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN YÜZME BAŞARISI

Nöbetçi Eczaneler

19 Eylül 2024 Perşembe Günü Nöbetçi Eczaneler