Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, Türkiye genelinde vakıf şartlarına uygun olarak sürdürülen hayır faaliyetleri Gaziantep’te de devam ediyor. Bu çerçevede, 1803 yılında kurulan Valide Sultan Kethüdası Yusuf Ağa Vakfı ile Abdullah Paşa Bin Hasan Paşa Vakfı’nın hayır şartı doğrultusunda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Maddi ve Manevi Destek Sağlandı
Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen program, Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe, bu iki vakıftan burs alan 100 öğrenci katıldı. Piknik havasında geçen organizasyonda öğrencilere harçlıkları verildi, çeşitli ikramlar sunuldu ve vakıf şartı gereği maddi ve manevi destek sağlandı.
Sosyal ve Sportif Etkinlikler Düzenlendi
Etkinlik boyunca öğrenciler için ok atma, bocce, basketbol, tırmanma gibi çeşitli sosyal ve sportif etkinlikler düzenlendi. Ayrıca çocuklara yemek, tatlı, meyve ve pamuk şeker ikram edildi. Gün boyunca süren etkinliklerde öğrenciler hem eğlendi hem de vakıf kültürüyle tanışma fırsatı buldu.
Piknik programına Gaziantep Vali Yardımcısı Bülent Uygur ve Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç da katıldı

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın