Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kendini Savcı, Polis ve benzeri mesleklere mensup gibi tanıtarak vatandaşları dolandıran şüpheliler yapılan operasyon sonucunda kıskıvrak yakalandılar.
Gaziantep'te kendisini polis olarak tanıtarak iki vatandaşı 256 bin lira Kahramanmaraş ve Hatay'da ise aynı yöntemle 2 kişiyi 307 bin lira dolandıran U.A. ve A.M. isimli şüpheliler yakalanarak sevk edildikleri Adli Mercilerce tutuklanmışlardır.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Sübe Müdürlüğü Vatandaşları maddi ve manevi zarara uğramamaları için bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı daha dikkatli olmaları ve kimlik bilgilerini yetkisiz kimselerle paylaşmamaları ve herhangi bir şüpheli durumda derhal 112 Acil Çağrı Merkezine veya en yakın kolluk birimine ihbarda bulunmaları konusunda uyarılarda bulundular.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın