SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 2022’nin tüm beklentilerin gerçekleştiği, umutların yerini bulduğu verimli bir yıl olması temennisinde bulundu.
Prof. Dr. Dağlı, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında, SANKO Üniversitesi’nin 2021 yılında gerek akademik gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle önemli çalışmalara imza attığını anımsattı.
“Bu güzel şehrin insanlarına ve ülkemize yararlı olmak için yeni yılda da elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” diyen Prof. Dr. Dağlı, mesajını söyle sürdürdü:
“Atalarımızın canları pahasına korudukları bu güzel topraklarda, bilim, eğitim ve sağlık hizmetlerinde farkımızı yaşatmak ve bir dünya markası olma yolunda ilerlememizi devam ettirmek için, akademik ve idari kadromuzla, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir aile olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılımız kutlu olsun.”
                                                                    
                                            
                    
                                    
                                    
 Galatasaray
 Fenarbahçe
 Samsunspor
 Beşiktaş
 Başakşehir
 Eyüpspor
 Göztepe
 Trabzonspor
 Kasımpaşa
 Konyaspor
 Antalyaspor
 Gaziantep FK
 Kayserispor
 Rizespor
 Alanyaspor
 Sivasspor
 Bodrum FK
 Hatayspor
 Adana Demir
 Kocaelispor
 Gençlerbirliği
 F. Karagümrük
 İstanbulspor
 Erzurumspor FK
 Bandırmaspor
 Iğdır F.K
 Boluspor
 Amed Sportif F.
 Çorum Fk
 Ümraniyespor
 Erokspor
 A. Keçiörengücü
 Pendikspor
 Sakaryaspor
 Ankaragücü
 Manisa FK
 Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın