Türkiye Yüzyılı hedefiyle soluksuz çalışan vekil adayları, basın camiası ziyaretlerinde seçim çalışmalarını anlatarak, yerel medya kuruluşlarının talep ve önerilerini dinledi.
‘Yaparsa Ak Parti Yapar’ hedefiyle gazi şehrin tüm noktasına temas eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, Abdulhamit Gül, Mehmet Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Şehzade Demir, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Feray Yılmaz, Muhammed Hakan TAanrıöver, Hasan Teke, Abdullah Durdu, Cuma Reyhan ve Abdullah Korkmaz basın mensupları tarafından samimiyetle karşılandı.
Vekil adayları özveriyle emek veren tüm yönetici ve çalışanlara başarılarının devamını diledi. Gaziantep için birlik ve beraberlik ruhuyla çalışan adaylar talep ve önerileri dikkate alarak çalışmalara devam edeceği belirtti.Bülten
Bir Yorum Bırakın