Gaziantep Sanayi Odası tarafından sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla “Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni” düzenlenirken bu törende BEŞAN Nişasta'nın ödülünü ise Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hafif aldı. Hafif'e ödülünü Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Konukoğlu ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi takdim etti.
2012'DEN BUGÜNE
2012 yılında üretime başlayan BEŞAN Nişasta ülkemizin farklı bölgelerin de çifçilerin yetişdirtiği mısırları satın alıp doğal mısır nişastası ve mısır şurubu olarak üretmetmeye devam ederken her yıl olduğu gibi bu yılda ISO ikinci 500 listesinde yer alarak Gaziantep'in gururu oldu.
GAZİANTEP'E DEĞER KATIYOR
BEŞAN Nişasta, ülkemizin dört bir yandından mısırları alarak doğal mısır nişastası yaparken burdan artan kısımları yem ve sıvı yağ sanayinde mısır özü yağı hammaddesi kepek ve gluten olarak üretmeyi sürdürürken, şekerleme sektörüne hammadde üreten bir tesis konumunda. Beşan ayrıca oluşturduğu istihdam ve ihracat ile ülkemiz ve Gaziantep için ekonomik değer oluşturmaya devam ediyor.
ÖDÜLÜ EMİN HAFİF ALDI
Gaziantep Sanayi Odası tarafından sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla “Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni” düzenlenirken burada Beşan Nişasta adına Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hafif ödül alırken, "Her yıl olduğu gibi ülkemiz ISO ikinci 500 sanayi kuruluşları arasında yer almaktan onur duyuyor, işletmemizi buralara taşıyan çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tedarikçilerimize ve müşterilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Bu ödül bizleri çalışmaya daha çok teşvik edecek" dedi.
Bir Yorum Bırakın