GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, dağıtım törenindeki konuşmasında, Gaziantep ve bölgesinin ekonomik hayatına dokunurken kentle de yakın ilişkiler kurmaya çalıştıklarını söyledi.
Bu kapsamda Sosyal Dayanışma ve Doğa Komisyonu tarafından sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildiğini ifade eden Koçer, "Biz her zaman eğitim ve çevre konusunda kucaklayıcı olmaya çalışıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğinin oluşması için çaba gösterirken daha yeşil bir dünya için de çalışmalar hayata geçirdik. Çünkü geleceğe yapılacak en önemli yatırımın çocuklar ve doğa olduğunu biliyoruz. Bu anlamda eğitim ve çevre fonumuzda bu alanlarda yatırımlar yapmaya, şehrin ihtiyaçlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün de çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Çünkü birlik ve beraberliğimizi artırarak, yarınların bugünden daha güzel olacağına inanıyoruz." dedi.
Çocukları geleceğin teminatı olarak gördüklerini anlatan Koçer, çalışmaya destek veren dernek ve komisyon üyelerine teşekkür etti.
Hediyelerine kavuşan çocuklar ise dernek üyelerine teşekkür ederek, sevinçlerini dile getirdi.Bülten
                                                                    
                                            
                    
                                    
                                    
 Galatasaray
 Fenarbahçe
 Samsunspor
 Beşiktaş
 Başakşehir
 Eyüpspor
 Göztepe
 Trabzonspor
 Kasımpaşa
 Konyaspor
 Antalyaspor
 Gaziantep FK
 Kayserispor
 Rizespor
 Alanyaspor
 Sivasspor
 Bodrum FK
 Hatayspor
 Adana Demir
 Kocaelispor
 Gençlerbirliği
 F. Karagümrük
 İstanbulspor
 Erzurumspor FK
 Bandırmaspor
 Iğdır F.K
 Boluspor
 Amed Sportif F.
 Çorum Fk
 Ümraniyespor
 Erokspor
 A. Keçiörengücü
 Pendikspor
 Sakaryaspor
 Ankaragücü
 Manisa FK
 Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın