Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, şehrin tek Süper Lig takımı Gaziantep Futbol Kulübü’ne bir kez daha sahip çıktı. Yılmaz, maça gitmek isteyen taraftarlara sürpriz yaparak, 501 bilet hediye etti.
501 KİŞİYE BİLET HEDİYE EDİLDİ
Yılmaz, bu akşam saat 19.00’de Gaziantep FK ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma için 501 taraftara bilet hediye etti. Amaçlarının hem takıma sahip çıkma hem de takım ve şehir arasındaki bağı güçlendirmek olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bugün tam da o gün. Tüm taraftarlarımızla sahada olacağız ve takımımıza 90 dakika boyunca destek çıkacağız” dedi.
Yılmaz, ayrıca sehitkamil.bel.tr üzerinden başvuru yapan ve bilet almaya hak kazanan taraftarlara bilgilendirme mesajı gittiğini belirterek, herkesi maça davet etti.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın