15 Ülkeden yaklaşık 40 sanatçı pandemi döneminde çizdiği resimleri Gaziantep’te ‘Pandemi döneminde sanat’ isimli etkinlikte sergiledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen ‘Pandemi Döneminde Sanat’ etkinliğine 15 ülkeden 40’a yakın sanatçı katıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar salonunda düzenlenen sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Sergiye katılan Suriyeli Ressam Dırbas Barazi, “15 ülkeden 40 sanatçı katıldı bu sergiye, sanatçılar pandemi döneminde çizdiği tabloları burada sergiliyor. Almanya, Irak, Filistin başta olmak üzere 15 ülkeden katılım var” dedi.
Emal Halebi ise "Bu sergiyi korona virüs döneminde biz sanatçılar ne yaptık ne çizdik onu paylaşmaya geldik. Benim de iki tablom var. Bir kalbin yıkanması var, anlamı insanların önce kalbini temizlemesi gerekiyor” diye konuştu.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın